fbpx
business_coach_creatieven_amsterdam_aanbod_coaching_Margriet_meijer

Wie is Margriet?

Ik ben ’n waanzinnig ambitieuze maker, meester omdenker, ideeën machine en rasoptimist. In mijn ogen zijn dit dé ingrediënten voor succesvol ondernemerschap. Sinds die tijd wist ik 6500 handgemaakte tassen, 700 accessoires en 2150 online & offline workshops te verkopen. Wil je met me meegroeien? Dan ben ik blij dat je er bent

Vanaf het moment dat ik mij ging verdiepen in mijn geest dmv persoonlijke ontwikkeling nam mijn ondernemerschap een vogelvlucht.

Ik wist mijn belemmerende overtuigingen te beteugelen en ervoer daardoor – naast creatieve – ook mentale vrijheid. Zo werd professioneel makerschap  nóg leuker en gemakkelijker.

Margriet Meijer, coach voor creatieve ondernemers, makers, ontwerpers, amsterdam

Dit is waar ik creatieve medeondernemers mee help:

 → Ik geef je de juiste stappen waardoor je in een halve dag per week áán je bedrijf werken, je omzet verdubbeld, waardoor fulltime ondernemerschap óók voor jou mogelijk wordt.

→ Ik help je uit je creatieve bubbel en samen vinden we woorden voor je passie, waardoor je jezelf vol overtuiging aan marketing doet en je omzet stijgt

→ Ik schud de ondernemer in je wakker, waardoor je zakelijke zelfvertrouwen groeit, zodat je met focus & structuur de juiste stappen kunt zetten naar fulltime ondernemerschap

Zo kunnen we samen aan de slag:

Actieplan voor focus & voldoening

INTERACTIEVE ONLINE TRAINING

We gaan voor orde in de chaos, zodat je de komende 12 maanden vanuit rust met plezier gaat ondernemen

Groepstraject

VANAF SEPT

Samen met een groep medemakers bouwen aan je zelf en je bedrijf, zodat je met meer focus & strategie vooruit kunt

1:1 coaching

LOSSE SESSIE

Vastloper? Plan een losse sessie en ik help je weer terug op je paard.

In 4 Stappen Binnen één Jaar Uit Loondienst!

GRATIS ONLINE WORKSHOP

Is je grote droom fulltime maken maar heb je geen idee hoe dan? Ik vertel je hoe je dat voor elkaar krijgt, zodat jij in 2024 je baan op kunt gaan zeggen om voor je creatieve droom te gaan.

Méér Geld Verdienen Met Je Handen?

GRATIS STAPPENPLAN

Ik geef je de 4 stappen waardoor ik fulltime kan leven van mijn passie. Ik deel de missing link  zodat je verder gaat komen dan een serieuze hobbyist 😉

business_coach_amsterdam_coach_voor_makers_en_creatievelingen

Makers zoals wij..

..willen groeien, hun vleugels uitspreiden en nog meer mensen helpen met onze geliefde ambacht. Creatieve ondernemers zoals wij willen ons hart volgen, elke dag creëren en uiteindelijk leven van onze passie.

We nemen dit verlangen bloedserieus, maken ruimte voor onze droom en doorgronden wat ons tegenhoudt. En we ontdekken wat tussen ons en het succes waar we naar verlangen in staat. We willen connectie met onszelf en de mensen die we elke dag proberen te bereiken. Door onze verhalen maken we indruk en blijven we achter in het hoofd van onze droomklant.

Een medemens die ons werk waardeert, ons ziet, zoals we hun ook zien.

We maken levens een beetje mooier. Met dat schilderij dat de woonkamer écht afmaakt, die prachtige koffiemok die dat momentje voor jezelf speciaal maakt, of die trouwe tas die elke dag met je mee op pad gaat.

Als jij inziet dat je zelfgemaakte creatie zoveel meer betekent dan de fysieke aanwezigheid ervan, wordt ermee naar buiten treden zoveel makkelijker en verslavend leuk!

Ik heb 2 coachingaccreditaties

En ik werk(te) samen met deze partijen:

Mijn podcast Gouwe Klauwe al gevonden?

Ik ben..

..een A-typische maker die zichzelf moeiteloos kan verkopen. Ik weet mijn product – handgemaakte tassen onder mijn label monsak – op waarde te schatten. Volledig overtuigd breng ik mijn tassen aan de man en kan ik fulltime van mijn passie leven.

Ik noem mijzelf een makerpreneur. Dit is een ambitieuze maker die haarscherp weet wat de waarde van diens product is en deze  moeiteloos weet te slijten aan diens ideale klant.

Denken in ‘het complete plaatje’ is mijn natuur. Naast maken denk ik aan branding, communicatie, marketing en een beetje psychologie.

Ik wil..

..makers motiveren & inspireren. Daarom deel ik mijn succesformule (mijn Makers Huis Canvas) graag met je.

Ik weet hoe spannend het is om je product aan de wereld te laten zien, laat staan er geld voor vragen. Ik kreeg daar vroeger – onderneem al sinds 2012 – ook de bibbers van. Totdat ik dit huis ontwikkelde.

Ik mistte een business model voor makers. Zoals zo vele van ons dacht ik: ‘Dan maak ik hem zelf wel!.

Wil je ook 100% zeker van je zaak worden? Doe mee met de training en ik leer het je!

Zoek je een inspirerende spreker voor je event?

Je kunt mij wakker maken om een groep mensen te ‘wakker‘ te maken, aan het werk te zetten en hun creativiteit terug te laten vinden. 

 

Ik ben een doorgewinterde creatieve ondernemer en kan mijn passie voor makerschap & creativiteit aanstekelijk overbrengen.