fbpx
business_coach_creatieven_amsterdam_aanbod_coaching_Margriet_meijer

Wie is Margriet?

Ik ben ’n waanzinnig ambitieuze maker, onderneem al vanaf m’n 15e en sinds 2012 leef ik fulltime van mijn passie. Ik ontdekte dat ik een talent heb voor authentiek verkopen. Hierdoor wist ik 6500 handgemaakte Monsak tassen weten te verkopen.


Vanaf het moment dat ik mij ging verdiepen in mijn geest dmv persoonlijke ontwikkeling nam mijn ondernemerschap een vogelvlucht. Ik wist mijn belemmerende overtuigingen te beteugelen en ervoer daardoor – naast creatieve – ook mentale vrijheid. Zo werd professioneel makerschap  nóg leuker en gemakkelijker.


Dit gun ik jou ook. Daarom help ik mede-makers groeien met mijn aanbod en  1:1 coaching.

Veel makers vinden verkopen ’n akelig ‘moetje’ en marketing vreselijk lastig. Dit komt omdat er een onzichtbare navelstreng tussen jou en je creatie zit. Daarom kunnen gedachten als: wie zit er op mij te wachten, het is vast niet goed genoeg, wie ben ik om de spotlight te pakken, in de weg zitten.

 

 

Herkenbaar? Dan leer ik je graag mijn zelfontwikkelde framework waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en verkopen vanzelf gaat, zonder een opdringerige sales tiger te hoeven zijn.

 

Ik help je om met meer durf jezelf te laten zien en te snappen waarom makerschap zo’n groot verlangen van je is. Hierdoor valt alles op z’n plek, ervaar je meer focus en doorzettingsvermogen. Je zult dit terug gaan zien in je omzet omdat je je ideale klant gaat aantrekken

Ik ben..

..een A-typische maker die zichzelf moeiteloos kan verkopen. Ik weet mijn product – handgemaakte tassen onder mijn label monsak – op waarde te schatten. Volledig overtuigd breng ik mijn tassen aan de man en kan ik fulltime van mijn passie leven.

Ik noem mijzelf een makerpreneur. Dit is een ambitieuze maker die haarscherp weet wat de waarde van diens product is en deze  moeiteloos weet te slijten aan diens ideale klant.

Denken in ‘het complete plaatje’ is mijn natuur. Naast maken denk ik aan branding, communicatie, marketing en een beetje psychologie.

Ik wil..

..makers motiveren & inspireren. Daarom deel ik mijn succesformule (mijn Makers Huis Canvas) graag met je.

Ik weet hoe spannend het is om je product aan de wereld te laten zien, laat staan er geld voor vragen. Ik kreeg daar vroeger – onderneem al sinds 2012 – ook de bibbers van. Totdat ik dit huis ontwikkelde.

Ik mistte een business model voor makers. Zoals zo vele van ons dacht ik: ‘Dan maak ik hem zelf wel!.

Wil je ook 100% zeker van je zaak worden? Doe mee met de training en ik leer het je!

Zoek je een inspirerende spreker voor je event?

Je kunt mij wakker maken om een groep mensen te ‘wakker‘ te maken, aan het werk te zetten en hun creativiteit terug te laten vinden. 

 

Ik ben een doorgewinterde creatieve ondernemer en kan mijn passie voor makerschap & creativiteit aanstekelijk overbrengen.

businesscoach_voor_creatieve_ondernemers_amsterdam_margriet_meijer
business_coach_amsterdam_coach_voor_makers_en_creatievelingen

Makers zoals wij..

..willen groeien, hun vleugels uitspreiden en nog meer mensen helpen met onze geliefde ambacht. Creatieve ondernemers zoals wij willen ons hart volgen, elke dag creëren en uiteindelijk leven van onze passie.

We nemen dit verlangen bloedserieus, maken ruimte voor onze droom en doorgronden wat ons tegenhoudt. En we ontdekken wat tussen ons en het succes waar we naar verlangen in staat. We willen connectie met onszelf en de mensen die we elke dag proberen te bereiken. Door onze verhalen maken we indruk en blijven we achter in het hoofd van onze droomklant.

Een medemens die ons werk waardeert, ons ziet, zoals we hun ook zien.

We maken levens een beetje mooier. Met dat schilderij dat de woonkamer écht afmaakt, die prachtige koffiemok die dat momentje voor jezelf speciaal maakt, of die trouwe tas die elke dag met je mee op pad gaat.

Als jij inziet dat je zelfgemaakte creatie zoveel meer betekent dan de fysieke aanwezigheid ervan, wordt ermee naar buiten treden zoveel makkelijker en verslavend leuk!

Hoe ik je kan helpen:

In 4 Stappen Binnen één Jaar Uit Loondienst!

GRATIS ONLINE WORKSHOP

Is je grote droom fulltime maken maar heb je geen idee hoe dan? Ik vertel je hoe je dat voor elkaar krijgt, zodat jij in 2024 je baan op kunt gaan zeggen om voor je creatieve droom te gaan.

Leef van je passie

GROEPSPROGRAMMA

Samen met een groep medemakers ga je de succesformule achter Monsak leren. Ik laat je zien hoe ik sinds 2012 6500 zelfgemaakte tassen, 1750 fysieke – en 650 online workshops verkocht.

 

Doe je mee vanaf februari?

1:1 coaching

INDIVIDUEEL TRAJECT

Wil je mijn onverdeelde aandacht? Groeien op je eigen manier, met je eigen agenda? Ga dan voor een persoonlijk coaching traject.

In 4 Stappen Binnen één Jaar Uit Loondienst!

GRATIS ONLINE WORKSHOP

Is je grote droom fulltime maken maar heb je geen idee hoe dan? Ik vertel je hoe je dat voor elkaar krijgt, zodat jij in 2024 je baan op kunt gaan zeggen om voor je creatieve droom te gaan.

Méér Geld Verdienen Met Je Handen?

GRATIS STAPPENPLAN

Ik geef je de 4 stappen waardoor ik fulltime kan leven van mijn passie. Ik deel de missing link  zodat je verder gaat komen dan een serieuze hobbyist 😉

Meer geld verdienen met je handen?

Ben je een Creatieve Maker of Ontwerper? Download dan mijn gratis stappenplan, waardoor jij óók fulltime kan leven van je passie.