fbpx
inspirerende spreker boeken business coach Amsterdam creatieve ondernemers Margriet Meijer

Opzoek naar een inspirerende spreker voor een ondernemerschap event?

Naast business coach voor makers & creatieve ondernemers kun je me inhuren als inspirerende motivatie spreker en empowermentor.

 

Als maker weet ik als geen ander hoe fijn het is om geïnspireerd te worden door een medemaker die je taal spreekt. Ik ben een spreker die nieuwe luikjes opent bij creatieve geesten en ze kietelt om met meer zelfvertrouwen over de bühne te komen met hun gigantische talent.

 

Interesse? Stuur me een berichtje.

Ik werk(te) samen met:

Margriet Meijer, business coach voor creatieve ondernemer & inspirerende spreker voor ondernemers op Creative Life

x

Creative Life
@creativelife
Margriet Meijer als inspirerende motivatie spreker voor creatieve ondernemers bij Spot workshops in België

“Margriet is een super inspirerende spreker. Herkenbaarheid, humor, interactie en waardevolle content. Dat zijn zeker 4 kernwoorden die helemaal bij haar passen.

 

Margriet kwam op ons event voor ondernemers spreken over authentiek ondernemen. Door haar talk zijn er verschillende ogen opgegaan én was het voer voor heel veel waardevolle gesprekken achteraf. Zowel haar ervaring met Monsak, als ondernemerscoach spatten ervanaf. Bedankt Margriet!”

Spot Hero Day
@spot.workshops
margriet meijer op het podium als inspirerende spreker ingehuurd door swan markets

Wij werken regelmatig met Margriet samen en zij weet de members van de Swanmarket.nl community iedere keer weer te inspireren en activeren.

Met haar, soms confronterende vragen, zette zij een kei van een live workshop neer op ons eerst Swan Market event voor makers en creatieve ondernemers.

Margriet heeft een echte getting-thing-done mentaliteit en inspirerend om mee samen te werken.

Swan Community Event
@swan.markets

“Margriet’s talk at Creative Mornings Rotterdam was absolutely inspiring! She shared valuable insights on entrepreneurship, leaving an impact on the community. I could really notice that her journey resonated with the participants sparking engaging discussions even after her talk.

 

Margriet’s quick communication made the experience even better, I highly recommend her as a speaker!”

Creative Mornings
@rotterdam_cm
Video afspelen
Margriet Meijer, inspirerende motivatie spreker voor events voor creatieve ondernemers. hier op de bank bij Kreadoe

“Voor de KreaDoe najaarseditie 2022 heb ik Margriet gevraagd om in de ”Huiskamer” haar ervaringen en weg naar creativiteit in de vorm van een interview te delen als inspiratie voor de bezoekers. 


Het contact verliep snel en spontaan en heeft Margriet goed gebruik gemaakt om er een eigen draai aan te geven. Het podium was voor Margriet geen enkel probleem en voelde ze zich in thuis en dat kwam vertrouwd over. De samenwerking heb ik als prettig en spontaan ervaren.”

Kreadoe
@kreadoe

“Op de meest recente Amsterdam Made borrel interviewde Margriet één van onze makers. Door haar werk als coach, en omdat ze zelf ervaringsdeskundige is als maker, wist ze de juiste vragen te stellen. Daarnaast werd het publiek op een leuke manier bij het interview betrokken. Het was een inspirerend gesprek!”

Amsterdam Made borrel
@amsterdam.made