fbpx

Ben je je mojo ff kwijt?

Dat is doodnormaal. Hoort erbij. En ik kan je helpen je draai terug te vinden.

Ik ben hier ook wel n’s in verzeild geraakt. Ik heb er bijna mijn bedrijf Monsak in verkocht. Gelukkig zocht ik op tijd hulp, tijdens deze 7-year-itch. Daarom weet ik ook hoe belangrijk het is om soms stil te staan, adem te halen en te ontdekken wie je nu bent en waar je naartoe wilt.


Plan een sessie en ik help je terug op je zadel. Ik stel je kritische vragen. Lul niet met je mee. Ik breng je terug naar jezelf zodat jij met nieuwe motivatie en meer voldoening weer door kunt met je eigen bedrijf.

Dat is doodnormaal. Hoort erbij. En ik kan je helpen je draai terug te vinden.

Ik ben hier ook wel n’s in verzeild geraakt. Ik heb er bijna mijn bedrijf Monsak in verkocht. Gelukkig zocht ik op tijd hulp, tijdens deze 7-year-itch. Daarom weet ik ook hoe belangrijk het is om soms stil te staan, adem te halen en te ontdekken wie je nu bent en waar je naartoe wilt.


Plan een sessie en ik help je terug op je zadel. Ik stel je kritische vragen. Lul niet met je mee. Ik breng je terug naar jezelf zodat jij met nieuwe motivatie en meer voldoening weer door kunt met je eigen bedrijf.

margriet meijer, coach voor creatieve ondernemers amsterdam

Weet je wat ik geloof? Duurzame verandering begint in jezelf.

Instagram doet je anders geloven. Download een stappenplan, knip met je vingers en BAM, er staat 10K op je rekening.

Nee, échte verandering start bij jou. Daarom help ik ondernemers zich persoonlijk te ontwikkelen, zodat je vanzelf terechtkomt bij een vorm van ondernemerschap die bij jou past, géén one-size-fits-all-formule, maar je eigen vorm. Zodat je hem leuk vindt, en blijft doen!

Als ik een dagje met je meeloop zie ik dit:

Als je eerlijk bent heb je geen zin om te ondernemen..

Maar je weet óók dat er niets anders op zit. Het liefst zit je de hele dag achter je werkbank. Maken is je grootste passie en je wilt er niet mee stoppen.Je hebt creatieve dromen: je eigen atelier, winkel, workshops geven en – als je dat nog niet doet – fulltime maken.

 

Natuurlijk ben je niet van gister. Je weet ook wel dat je, als je wilt blijven maken in vrijheid, je moet groeien als ondernemer. Je hebt nou eenmaal geen geldboom in je tuin staan.

 

Je eigen koers bepalen, je plannen van de grond krijgen en genadeloos groeien. Maar waarheen? En hoe? Je ziet door de bomen het bos niet meer en hebt een slinger nodig.

 

I got you!

 

Margriet Meijer in het Monsak tassen atelier in Amsterdam

Ik ben Margriet, een maker met een zakelijk neusje en liefde voor ondernemen.

Sinds 2012 bouw ik aan mijn label Monsak en verkocht 6500 tassen, 850 accessoires en 1200 workshops. Ik heb alle smaakjes gehad. Verkocht in winkels en op markten. Heb ervaring met interne & externe productie en werken met een team.

 

Ik zie ondernemerschap als zelfontwikkeling in het kwadraat. Zelfkritiek, vergelijkingsdrang en onzekerheden komen om de hoek zeilen. Maar als je wilt blijven doen wat je het liefst doet (MAKEN!) dan moet je hiermee leren dealen.

 

Ik ben mijn kwetterende kwelgeesten gaan trotseren en ben grandioos gegroeid als maker. Mijn zelfvertrouwen, omzet en zichtbaarheid stegen naar de maan en terug.

Wil jij dat ook? Laat me je dan helpen.

 

Wil je 'n reset voor jezelf & bedrijf?

Dan hebben we wat langer de tijd nodig. Een nieuwe koers bepalen heeft tijd nodig. Om te bepalen waar je heen wilt, wat je tegenhoudt en hoe je daar praktisch gaat komen. Hiervoor raad ik een traject aan.

Wil je daar meer over weten? Stuur een mailtje.

Margriet Meijer achter computer

Je weet ook wel dat:

Samen met mijn collega hadden we de stap gemaakt om samen een nieuw bedrijf te starten. Het begin was er maar toen…

We zaten eigenlijk in een doolhof van vragen en wisten niet welke kant we op moesten gaan en we wilde te veel. Toen we in contact kwamen met Margriet voelde dit als een opluchting

Margriet was precies op het juiste moment daar om ons even een spiegel voor te houden en op de goede weg te helpen. Ik kan het iedereen aanraden met Margriet een traject te starten of het nu aan het begin is van een nieuwe stap of wanneer je vast loopt. Ze weet precies het juiste te vragen en jawel de pijnpunten te vinden 😉

Nanouk Souren van Ramshorst
@circlestudio.nl

Margriet werkt heel intuïtief en heeft het magische vermogen om precies te weten wat er nodig is. Hoewel ze je heel serieus neemt in je verlangen om je doelen te bereiken, heeft ze ook een speelse kant die snel met leuke ideeën komt om je werk te promoten.

 

Wat ik van dat laatste meekreeg was dat het bereiken van je doelen niet alleen betekent dat je je serieus moet inspannen – het kan en mag ook leuk zijn!

 

Sowieso is haar enthousiasme voor makerschap super aanstekelijk, en laat ze je echt inzien hoe bijzonder het is om je creatieve gaven te kunnen delen met de wereld.

Chantal
@chantalvalerie

Financiële steun nodig?

Wil je dolgraag door mij gecoacht worden maar is je bankrekening nog niet toereikend? Check dan de Werktuig PPO, een subsidie die creatieve ondernemers helpt in hun professionele ontwikkeling.

Deze makers gunde zichzelf coaching:

Om te groeien met ons bedrijf zijn we een coaching traject aan gegaan met Margriet, om te doorgronden waar we voor staan en welke richting we op willen.


Met scherpe vragen en heldere stappen heeft ze ons begeleid en naar het punt geholpen waar we nu staan: met een nieuwe bedrijfsnaam, missie, website en voldoende vertrouwen om hiermee de wereld in te stappen!

Nanouk Souren van Ramshorst
@circlestudio.nl

In mijn zoektocht naar een coach kwam ik bij Margriet uit; een zelfverzekerde, energieke vrouw die met Monsak inmiddels een sterk tassenlabel in de markt had gezet.

Een aantal coachingssessies volgden en met een hoofd vol tips en strategiën ging ik een jaar lang keihard aan de slag.
Ik maakte keuzes en hakte knopen door.

Dankzij Margriet en haar ervaring, kennis en persoonlijkheid heb ik studio BABS echt naar een hoger niveau kunnen tillen!

Ik ben dankbaar dat ik Margriet mocht ontmoeten op mijn levenspad; ik geloof er heilig in dat de juiste mensen op het juiste tijdstip in je leven verschijnen, niet eerder en niet later, maar precies op het moment dat jij het nodig hebt. Margriet is daar zeker een van!

Babs
@studiobabs

De keuze om met Margriet samen te werken ontstond na een klik tijdens een event.

 


Vóór het coachingstraject nam ik weinig tijd voor persoonlijke projecten, had vage ideeën over welke richting ik op wilde maar geen planning of structuur om hier iets mee te doen. Alles kabbelde redelijk steady voort, maar groeide ook niet echt. 


Het 1:1 traject bracht niet alleen concrete handvaten, maar ook een cruciale verandering in mijn zelfbeeld en verwachtingen. Na het traject ervaarde ik rust en had meer realistische verwachtingen van mezelf. Ik werk nu één vaste dag per week aan mijn eigen projecten en dit maakt een structureel verschil voor me. 


Coaching is een aanrader voor makers die hun ondernemende kant willen ontdekken en hun zelfvertrouwen willen transformeren. Het bracht niet alleen helderheid in mijn creatieve ideeën maar heeft ook mijn persoonlijke groei en waardering voor mezelf vergroot.

Iris
@irisakka

Margriets coaching was een keerpunt in mijn tassen bedrijf. Hoewel de investering aanvankelijk een overweging was, bleek het de beste beslissing ooit. 


Voor de coaching worstelde ik met focus en perfectionisme, wat mijn creativiteit belemmerde. Nu, met Margriets concrete stappen, relaxte adviezen en het Makers Huis, stroomt mijn productie. 


Het ‘aha’-moment was het leren denken vanuit mijn klant, ipv mijzelf. Haar nuchtere aanpak hielp mijn bedrijf en marketing solide neer te zetten. 


Ik raad Margriets coaching enthousiast aan aan andere makers. Het is niet alleen een investering in je bedrijf, maar ook in persoonlijke groei. Haar aanpak is niet alleen resultaatgericht maar ook inspirerend, waardoor het hele traject waardevol en betekenisvol wordt.

Frida
@frida.leather
Video afspelen

Margriet is duidelijk, helder en weet de vinger op de zere plek te leggen. Ze schuurt, draait niet om de dingen heen dat is ook wat mij aantrok in haar manier van zijn/werken.

Video afspelen

Mega interessant! Ik kan het elke creatieve maker aanraden die een product in de markt wilt zetten. Het tipt alles aan van het ondernemerschap gezien vanuit een creatieve maker. Margriet is ervaringsdeskundige en heeft mij in laten zien waarom ik maak en hoe het mij zo gelukkig maakt.

Video afspelen

Ik heb me zowel op persoonlijk als zakelijk vlak ontwikkeld. Margriet is een fijne, duidelijke coach die je door de training heen loodst. Ik ben zowel persoonlijk en als ondernemer gegroeid door de verkooptraining. Gun jezelf deze training.

"The magic you are looking for, is in the work you’re avoiding"

1:1 traject

4 maanden
3500,-
 • Wat: 1 kickoff á 120 minuten en 7 sessies á 60 minuten
 • Doel: samen een sterk fundament leggen waardoor je een giga zelfverzekerde ondernemer wordt die weet wie ze is, wat ze kan en hoe ze dat voor elkaar krijgt
 • Waar: live & oonline
 • Voor wie: voor makers die klaar zijn voor een professionele volgende stap en zichzelf & hun creatieve droom razend serieus nemen
 • Inclusief: Makers Huis Training (twv €1297)
 • Inclusief: Support wekelijkse via email & beoordeling content (socials/website)
 • Investering: €3497 (of 3x €1167)

Introductie sessie

60 minuten
165,-
 • Voor wie: creatieve ondernemers die richting kwijt zijn en op 't paard geholpen willen worden
 • Wat: losse sessie van 60 minuten
 • Waar: online of in het Monsak atelier in Amsterdam-west

Rittenkaart

3x 60 minuten
395,-
 • Wat: 3 losse sessie á 60 minuten, 5 maand geldig
 • Voor wie: degene die - voordat ik ze 'n pootje geef - willen stilstaan bij hun koers
 • Waar: online of in het Monsak atelier in Amsterdam-west

1:1 coaching

- 2 maanden rittenkaart -

Ben je vastgelopen en hunker je naar beweging? Dan is dit voor jou. Coaching met mij  betekent ruimte maken voor jou, zonder in te moeten leveren op omzet.

Klinkt dit als iets wat je vorig jaar al had moeten doen?

margriet meijer op bank

Wie ben ik?

Mijn naam is Margriet, eigenaresse van Monsak. Ik ben een tassenmaker met ’n neus voor marketing en een intuïtief vermogen om authentiek te verkopen.

Maar eerlijk is eerlijk, mijn succes is eigenlijk te danken aan iets anders: persoonlijke ontwikkeling. Ik ben reuze nieuwsgierig en daardoor heb ik al een hele lading zooi opgeruimd in mijn bovenkamer. De negatieve stem in mijn hoofd zit niet meer aan het stuur van mijn leven en houdt me niet meer klein. Hierdoor kan ik mijn volle potentie leven en dat gun ik jou ook!

 

Ik coach ambitieuze makers die snappen dat ze pas kunnen doorgroeien als je naar zichzelf durven kijken.  Ze hebben zich de afgelopen tijd een slag in de rondte gewerkt en dat zijn ze zat

Ik heb 2 coaching accreditaties bij:

ABNLP-Logo-1
demakerscoach_cpion_accreditatie-

En ik werk(te) samen met:

margriet meijer coachvoor creatieve ondernemers in amsterdam werkte met deze partners samen

Deze makers gunde zichzelf coaching:

Ik ben zzp’er geworden omdat ik zoveel energie krijg van de positieve reacties op mijn handgemaakte producten.

 

Maar het alléén bewandelen van deze reis verloopt niet altijd even soepel. Soms heb je een duwtje in je rug nodig om van je baby een kind te maken.

 

Deze stap had ik niet durven zetten zonder Margriet.

Maud
@enmaud

Ik schakelde Margriet in omdat ik mijn motivatie kwijt was. Ik had veel ideeën maar kon niet kiezen, weinig kwam uit mijn handen voor m’n perfectionisme. Ik bleef nadenken en twijfelen en het schoot niet op.

 

Het bleek nog best lastig een goeie coach te vinden. De meeste richten zich op een dienst of online product. Ik was bang niet begrepen te worden als maker.

 

Na het 1:1 traject met Margriet zit ik een stuk beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Het voelt wat minder moeilijk en zwaar allemaal.

 

Van m’n getwijfel en perfectionisme ben ik niet meteen af, maar ik heb wel het idee dat ik een mindsetshift heb gehad en het steeds meer kan loslaten.

 

Ik kan Margriet zeker aanraden. Ze begrijpt hoe het is en voelt aan wat er nodig is. Het traject is een goede mix van concrete stappen maken en mindset werk.

review_linda_studio_kuukeluus
Linda
@studiokukeluus
Video afspelen

Tijdens de 1 op 1 coaching met Margriet heb ik kunnen (her)ontdekken waarom ik doe wat ik doe, waarom het zo belangrijk voor me is en om daar woorden aan te geven. Daardoor heb ik ingrijpende zakelijke beslissingen kunnen nemen. Om tijd en ruimte te creëren voor wat ik belangrijk vind en mij volledig te kunnen focussen op waar ik heen wil. Ik kan de 1 op 1 coaching bij Margriet zeker aanraden. Het is een investering voor je bedrijf maar zeker ook voor je zelf.

Video afspelen

Margriet is een Lane-Assist die je op 't juiste pad houdt, wat heel fijn is als je heel veel ideeën in je hoofd hebt. Ik was altijd bezig met de dingen goed doen en Margriet heeft me geholpen te focussen op de goede dingen doen, waardoor werk áán m’n bedrijf minder moeite kost en z’n vruchten ook afwerpt omdat klanten mij weten te vinden en ik hun.

Video afspelen

Vóór de coaching met Margriet was ik vaak overweldigd en veel tijd kwijt in het overdenken van de richting die ik op wilde. Ik kon niet kiezen en deed alles maar half. Door haar ervaring en achtergrond kon Margriet mijn pad sneller zien dan ik zelf, omdat ik er middenin stond. Terug op mijn pad voel ik me nu zelfverzekerd & gestructureerd. Als je je makerschap serieus neemt kan ik deze coaching zeer aanraden!

FAQ

Ik volg de opleiding Instrument voor hulp bij het ITIP en ben vanaf juni ’22 een CPION geaccrediteerd coach (post HBO-opleiding). Lees hier meer over mij en mijn manier van coachen. Daarnaast heb ik de NLP Practioner gedaan om te werken met hardnekkige belemmerende overtuigingen. Ik gebruik daarnaast ook technieken gebaseerd op Inner Voice Dialogue, systemisch werk en werken met dromen.

Na betaling krijg je toegang tot mijn agenda. Je kunt de losse sessie (á 60 minuten) direct inplannen. De sessie vinden plaats via Google Meet of in mijn atelier in Amsterdam. Heb je behoefte aan meer sessies, laten we dit overleggen na de eerste sessie.

Al gehoord van de Werktuig PPO? Dit is een subsidie om je professioneel te ontwikkelen als je in de creatieve sector werkt. Meer info vind je hier.

FAQ

Ik volg de opleiding Instrument voor hulp bij het ITIP en ben vanaf juni ’22 een CPION geaccrediteerd coach (post HBO-opleiding). Lees hier meer over mij en mijn manier van coachen. Daarnaast heb ik de NLP Practioner gedaan om te werken met hardnekkige belemmerende overtuigingen. Ik gebruik daarnaast ook technieken gebaseerd op Inner Voice Dialogue, systemisch werk en werken met dromen.

We beginnen bij jou en je belemmerende overtuigingen. Als jij niet doet waar je blij van wordt – bijvoorbeeld dansen naar de pijpen van je klant – kan je talent niet stromen. Als dat niet vloeit kun je er ook niet groot mee worden omdat jij jezelf klein houdt. We beginnen bij je drijfveren zodat je werk veel meer vanzelf gaat. Je hoeft namelijk niet zo te duwen & te trekken om succesvol te worden, juist niet. Als we dit werk hebben gedaan kan ik je helpen dit – praktisch – in de wereld te zetten. Denk dan aan bijvoorbeeld:


• Focus & structuur aanbrengen in je werk(week)
• Prioriteiten stellen: waar ga je mee door en met wat kun je stoppen?
• Nieuwe kansen zien die jij nog niet hebt bedacht
• Het schrijven (of updaten) van een ijzersterk verhaal zodat je boven je concullega’s uitsteekt

• Dit vertalen naar je website, social media content, blogs, product pagina’s enz
• Ontdekken wie je ideale klant is, hoe je deze aanspreekt en waar je ze vindt, of meer ervan vinden
• Werk uitbesteden of een team bouwen

Je hebt ze bewezen dat je uit je hobby/opleiding een serieus bedrijf hebt kunnen bouwen. Je kunt rondkomen als maker, maar in plaats van daar nog trots op te zijn, wordt dat bedrijf steeds meer een blok aan je been, je zou zo graag weer willen maken wat je zelf wilt maken. Je wilt tijd en ruimte voor jezelf, naast je privé leven met zorg voor kinderen en partner die ook nog wat aandacht nodig heeft. Maar ja, je gaat toch niet opgeven wat je allemaal hebt opgebouwd. Je gaat toch niet bekennen dat het toch niet kan, een vrij leven leiden als maker, want jij voelt nu totaal geen vrijheid. Het moet kunnen, maar je wilt er ook weer plezier in hebben, jouw ding doen in je bedrijf en wat je echt wel ziet is dat JIJ moet veranderen om dit voor elkaar te krijgen. Je hebt alleen geen idee hoe?!

Herkenbaar? Dan is dit voor jou?!

Na betaling krijg je toegang tot mijn agenda. Je kunt de losse sessie (á 60 minuten) direct inplannen. De sessie vinden plaats via Google Meet of in mijn atelier in Amsterdam. Heb je behoefte aan meer sessies, laten we dit overleggen na de eerste sessie.

Al gehoord van de Werktuig PPO? Dit is een subsidie om je professioneel te ontwikkelen als je in de creatieve sector werkt. Meer info vind je hier.

Deze makers gunde zichzelf coaching:

Margriet neemt je mee in een reis rond de beginselen en redenen van je makerschap. Ze zet je gedachten op scherp en geeft nieuwe inzichten.

 

Vooral de 1:1 heeft mij verder gebracht doordat het dieper gaat dan de gebruikelijke oppervlakkige coaching gesprekken. De mix van toepasbare suggesties en persoonlijke voorbeelden hebben mijn gedachten op het juiste pad gezet.

 

Margriet’s oprechte enthousiasme over ambacht en makerschap werken positief aanstekelijk en het voelt echt als een constante aanmoediging.

 

Haar kracht is haar gave om met een unieke blik naar jou situatie te kijken. Hierdoor zijn de gesprekken persoonlijk en authentiek. Dankjewel Margriet!

Daphne
@daphnevandermeulenjewelry

Ik kan het 1:1 coaching traject zeker aanbevelen.

Het Makers Huis heeft me geholpen in korte stappen vooruit te komen en meer stabiliteit in mijn marketing te ervaren. Ik kan er telkens op terug vallen. Ik ervaar meer diepgang in mijn verhaal en weet nu waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Ik dacht dit al te weten maar niets bleek minder waar. Ik ben geholpen om dit op verschillende plekken – met zelfvertrouwen – naar buiten te brengen.

Margriet is een Lane-Assist die je op ’t juiste pad houdt, wat heel fijn is als je heel veel ideeën in je hoofd hebt. Ik was altijd bezig met de dingen goed doen en Margriet heeft me geholpen te focussen op de goede dingen doen, waardoor werk áán m’n bedrijf minder moeite kost en z’n vruchten ook afwerpt omdat klanten mij weten te vinden en ik hun. Voor iedereen is een klanten kring, je moet hem alleen wel weten te vinden. Ik ben geholpen ze te vinden, en kan hier weer mee vooruit. Als je nog twijfelt, ik zou het doen!


Maike Leuverink
@jouwkunst
Video afspelen

Ontzettend goede coaching gehad van Margriet die me zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak hebben laten groeien! Absolute aanrader als je vastloopt als maker. De coaching van Margriet zal me altijd bijblijven en ik heb er ontzettend veel van geleerd!

Video afspelen

Zonder Margriet was ik wellicht op den duur een overspannen maker. Ze heeft me laten inzien waarom ik doe wat ik doe. Ik heb mezelf daardoor beter leren kennen, durf me kwetsbaar open te stellen naar mijn publiek en daarmee de juiste connectie te maken die voor mij belangrijk is. Margriet weet waar ze het over heeft, is praktisch en raakt je diepere lagen die je nodig hebt als maker & ondernemer. Ik ben gegroeid dankzij haar.

Video afspelen

Margriet is een hele fijne coach voor makers en begrijpt hoe het is en voelt aan wat er nodig is. Het traject is een goede mix is van concrete stappen maken en mindset werk. Ze heeft mij erg geholpen!​

Wie ben ik

Ik heb geleerd dat IK dé troef ben ik mijn ondernemerschap. Vanaf het moment dat ik zelfkennis als een business skill ging zien groeide mijn label naar grote hoogtes. Ook investeerde ik elk jaar in coaching om voorbij mijn overtuigingen te groeien en het beste uit mijzelf te halen. Ik weet beter waar ik onmisbaar ben en welke taken ik moet uitbesteden. Zo kan ik mijn energie aan de juiste dingen besteden en doorgroeien.

Mijn ervaring

Ik ben al 22 jaar ondernemer en ben er dol op.  Om je – naast mijn ervaring met Monsak – betere te kunnen begeleiden heb ik een opleiding gevolgd en ben ik een CPION geaccrediteerd coach.

Dezelfde taal

Wij spreken dezelfde taal en als geen ander weet ik hoe ingewikkeld de relatie tot je geliefde creaties kan zijn. Ongemerkt verwerk je je hart & ziel in je creaties. Maar..de mate waarin je je ermee identificeert kan – soms – té persoonlijk zijn. Te ver ingezoomd en vertroebeld.


Wil je een professionele stap gaan zetten dan is het belangrijk afstand van de nemen en je bedrijf neutraal te bekijken. That’s where i come in..

Ik help je om uit je blinde vlek te komen en samen brengen we focus aan zodat jij – vol zelfvertrouwen & enthousiasme – je nieuwe koers kunt gaan varen.

Mijn style

Mijn allerbelangrijkste tool in mijn gereedschapskist is mijn intuïtie Deze stuurt mij moeiteloos in de richting die jou helpt dichterbij je diepste verlangens te komen. Ik creëer een veilige omgeving waarin ik je help de diepgang op te zoeken, opzoek naar je pure goud.


Je bent ontevreden over je situatie. Anders was je niet hier.

Onvrede is spanning en onder elke gespannenheid ligt een behoefte. Door hier te beginnen leer je wat écht belangrijk voor je is. Nadat we je verlangens hebben ontdekt kunnen we dit op een praktische manier vertalen naar je leven en bedrijf.

Weet jij al welk type je bent?

Doe de Makers Quiz en ontdek je uniciteit als mens én als creatieve ondernemer.