fbpx

Hoe wil je groeien?

Voel weer grip & richting in je creatieve bedrijf

ONLINE WORKSHOP

Ren je af en toe als een kip zonder kop rond? Mis je overzicht? En dans je teveel naar de pijpen van je klant? Doe mee op 28 mei!

Groepstraject

VANAF SEPT

Samen met een groep medemakers bouwen aan je zelf en je bedrijf, zodat je met meer focus & strategie vooruit kunt

1:1 coaching

LOSSE SESSIE

Vastloper? Plan een losse sessie en ik help je weer terug op je paard.

In 4 Stappen Binnen één Jaar Uit Loondienst!

GRATIS ONLINE WORKSHOP

Is je grote droom fulltime maken maar heb je geen idee hoe dan? Ik vertel je hoe je dat voor elkaar krijgt, zodat jij in 2024 je baan op kunt gaan zeggen om voor je creatieve droom te gaan.

Méér Geld Verdienen Met Je Handen?

GRATIS STAPPENPLAN

Ik geef je de 4 stappen waardoor ik fulltime kan leven van mijn passie. Ik deel de missing link  zodat je verder gaat komen dan een serieuze hobbyist 😉

Financiële steun nodig?

Wil je dolgraag door mij gecoacht worden maar is je bankrekening nog niet toereikend? Check dan de Werktuig PPO, een subsidie die creatieve ondernemers helpt in hun professionele ontwikkeling.

In 4 Stappen Binnen één Jaar Uit Loondienst!

GRATIS ONLINE WORKSHOP

Is je grote droom fulltime maken maar heb je geen idee hoe dan? Ik vertel je hoe je dat voor elkaar krijgt, zodat jij in 2024 je baan op kunt gaan zeggen om voor je creatieve droom te gaan.

Méér Geld Verdienen Met Je Handen?

GRATIS STAPPENPLAN

Ik geef je de 4 stappen waardoor ik fulltime kan leven van mijn passie. Ik deel de missing link  zodat je verder gaat komen dan een serieuze hobbyist 😉

De gouden sleutel naar een creatief vrij leven ligt in jezelf. Niemand kan je vertellen what lights you up. Ik zocht me ooit een ongeluk, in andere ondernemers & social media. Hopend dat iemand me vertelde wat ik moest doen. Ik bleef teleurgesteld achter, wat werkte voor hen, bracht geen resultaten voor mij. Toen kreeg ik een AHA moment! Ik erachter kwam dat ik de My Way moest bewandelen, in plaats van de High Way. Anders zou ik nooit opvallen tussen de andere tassenmerken, in een overbezette markt met een overprikkelde consument.


Ik kan je ook helpen jouw unieke stem vinden. Eentje die gehoord – en begrepen – wordt door je directe omgeving én je ideale publiek. Hoe? Omdat je jouw passie hebt weten te vertalen naar een pakkende & originele boodschap. Je drijfveren helder krijgen zorgen dat je dit zelfverzekerd, op een authentieke manier, met de wereld gaat delen.


Ik leer je om een trechter te ontwikkelen waardoor je al je ideeën/aanvragen/plannen kunt destilleren, zodat je focus behoudt. Uiteindelijk heb je de leukste baan van de wereld die niet voelt als werk. Ik wil je aanmoedigen en leren inzien hoeveel potentie er in jou en je talent schuilt. Sounds like a plan right?


Kies hierboven voor welke van de 2 smaakjes je wilt gaan.

Business coach Amsterdam


Wil je een creatief bedrijf starten of loop je tijdens het ondernemen tegen dingen aan waar je zelf niet helemaal uitkomt? Zou jij een stevige fundatie onder je bedrijf willen hebben zodat je van daaruit je ware prijzen kan vragen?

Dan ben ik, Margriet Meijer, je antwoord. Ik ben niet zomaar een business coach voor ondernemers. Ik ben een ervaringsdeskundige. Met meer dan tien jaar ervaring in ondernemen heb ik veel kennis in huis om jou te helpen met je doel: een creatief bedrijf starten.

Als je zoekt naar een business coach Amsterdam zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Er lijkt een wildgroei aan coaches in het algemeen en business coaches in het bijzonder te zijn. 

Daarom is het belangrijk om te weten waarom ik, Margriet Meijer, een ander soort business coach ben dan anderen. Ik doe als coach wat ik het liefste doe, ondernemers coachen die een creatief bedrijf starten of hebben.  Ik weet als geen ander hoe je een merk bouwt en product verkoopt. Haar passie is om mensen verder te kunnen helpen en te zien groeien!

 

Business coach for creative entrepreneurs

 

Vaak focus je je als business coach op ondernemers met diensten maar daarmee laat je een groeiende groep ondernemers links liggen. Namelijk creatieve ondernemers die een product maken en verkopen. Als ondernemer zag Margriet hier een missend puzzelstuk. Want veel creatieve makers zijn zo goed in het maken van hun producten waardoor hun tijd en aandacht wordt opgeslokt. Bij het verkopen en uitdragen van hun passie zouden ze hier een stukje ondersteuning bij kunnen gebruiken. Verkopen voelt vaak als een moetje. Waar begin je en hoe stel je prioriteiten?

Makers die het liefste aan hun passie werken, zien sales & marketing vaak als een stukje ‘moeten’. Ze kunnen hun weg daar niet in vinden terwijl ze heel graag een creatief bedrijf starten waar ze van kunnen leven. Vaak zijn makers te bescheiden en kunnen zij iemand gebruiken die hen vanaf de zijlijn staat aan te moedigen. Margriet is zo’n coach. Door haar ervaring van +10 jaar als creatieve ondernemer weet zij als geen ander waar je allemaal tegenaan kan lopen tijdens het ondernemen. Zij runt al jarenlang een succesvolle onderneming, haar tassenlabel Monsak

 

Monsak

 

Monsak is een tassenlabel in Amsterdam, gelegen aan het Rembrandtpark. Hier runt Margriet haar leer atelier. Op deze plek worden leren tassen op maat gemaakt en bied ze – samen met haar team – workshops tas maken aan. Dit creatieve bedrijf is zij zelf begonnen toen ze tijdens haar zoektocht naar de perfecte leren rugzak maar niet slaagde en daardoor zelf aan de slag ging. Monsak is uitgegroeid naar een onderneming waar Margriet van kan leven. Margriet is een ‘selfmade’ ondernemer en heeft in haar jarenlange ervaring veel hordes moeten nemen. Om andere ondernemende makers tijd te besparen en het wiel opnieuw uit te laten vinden deelt zij haar ervaring graag met creatieve ondernemers als business coach Amsterdam. En creatief is een breed begrip, ook als je een dienst hebt kan ze je verder helpen. Het gaat meer om het willen nadenken over niet alleen je business verhaal maar ook over wat jij daar als persoon aan toevoegt om het eigen te maken. Waarin onderscheid jij je van anderen? Welk verhaal wil jij aan de wereld vertellen? 

 

Business Coach voor ondernemers


Vaak zijn creatieve ondernemers bescheiden. Dat is helemaal niet nodig. Jij vindt het heel normaal dat je kan wat je kan. Het gaat jou heel goed en natuurlijk af. En daarom heb jij besloten dat het maken van iets de simpelste zaak van de wereld is. Maar dat is het helemaal niet. Bij het maken van producten krijgen makers vaak de vraag: ‘hoe lang doe je nou over het maken van zo’n product?’. Hier is geen simpel antwoord op. Want hoe lang heb jij hierop geoefend voordat het je gemakkelijk af ging? Misschien wel jaren. Je hebt je de skill eigen gemaakt. Dat is iets waard. Je prijzen zijn dus van zoveel aspecten afhankelijk. En daarom mag jij hier een eerlijk bedrag tegenover zetten. Margriet, als
Margriet, als business coach voor ondernemers jou om van je bescheidenheid af te komen en te gaan staan voor wat je doet en waarom je doet wat je doet. En daarmee je creatief bedrijf te starten. Je kan zowel als beginnende ondernemer terecht als als doorgewinterde ondernemer.

 

Realiseer je droombedrijf: een creatief bedrijf starten

 

Ben jij benieuwd naar wat Margriet als business coach in Amsterdam voor jou kan betekenen? 

Margriet is altijd bezig geweest met het continue verbeteren van haar skills set en wil je helpen hetzelfde te doen voor jouw bedrijf. Daarbij is zij eerlijk, to the point en zal ze jou geen onzin verkopen. Want, laten we eerlijk zijn, al die beloftes die je vaak leest bij een business coach, van 10K in de maand etc, zijn mooi, te mooi. Bij mij krijg je geen onzin maar zin om jouw mooie bedrijf de stevige fundatie te geven waardoor jij niet meer het gevoel hebt dat je ‘moet’ verkopen maar dat je echt van de daken wil schreeuwen waar jij voor staat. Omdat het kloppend is.

Margriet coacht vanuit haar eigen ervaring en de coaching methodes die ze leerde bij het Itip & het NLP Instituut. Het kan heel inzichtelijk zijn voor jezelf om erachter te komen wat voor ondernemer jij bent. 

Wil je echt een goede basis leggen? Kijk dan bij mijn groepsprogramma Leef van je Passie. Daarin neem ik je stap voor stap mee naar de fundatie van jouw bedrijf. Door middel van haar zelf ontwikkelde business canvas ontwikkel je een merkverhaal dat staat als een huis. In verschillende video modules leert ze je jouw eigen Makers Huis vorm te geven zodat jij er daarna zelf mee uit de voeten kan. Deze tool heeft ervoor gezorgd dat ze – tot de dag van vandaag – een heel duidelijk en consistent verhaal de wereld in slingert. Dit zorgt weer voor vertrouwen en autoriteit. Wanneer je dit combineert met 1:1 coaching ga je echt reuze stappen vooruit.

De missie van Margriet Meijer is om ondernemende makers te helpen om écht succesvol te worden met dat wat ze het allerliefste doen. Alle ervaring, struikelblokken en succesformules die Margriet zelf heeft doorgemaakt zet zij in om jouw creatieve bedrijf tot een succes te maken. Door vallen en opstaan heeft zij zelf ontdekt dat als je een stevige fundatie hebt gemaakt onder je onderneming en jouw verhaal kloppend hebt gemaakt dat je op die manier een goede business kan opbouwen die persoonlijke en financiële winst oplevert. 

Wil jij je eigen creatieve onderneming naar een hoger plan tillen? En er echt all the way voor gaan? Plan een belletje met me in en dan spreek ik je er graag over!

WORKSHOP

Hoe je weer grip ervaart en weet waar je naartoe wilt met je creatieve bedrijf

Ren je af en toe als een kip zonder kop rond? Mis je overzicht? En dans je teveel naar de pijpen van je klant? Doe mee op 28 mei!