fbpx

ONLINE WORKSHOP

Mijn Vliegwiel naar Focus

Ben je creatieve ondernemer en heb je het gevoel dat je vaak maar wat doet? Is ondernemerschap niet met de paplepel ingegoten en stel je marketing vaak uit? Dan is deze workshop voor jou!

In deze workshop deel ik mijn vliegwiel achter het succes van Monsak. Ik leer je de 5 elementen die ervoor zorgen dat ik altijd weet waarop te focussen om strategisch te groeien met mijn creatieve bedrijf.

Na deze workshop is de ondernemer in je
wakker geschud en weet je wat prioriteit heeft zodat je kunt voorkomen op  terug in loondienst te moet.

DINSDAG 21 MEI 20.00-21.30 UUR

Live Marketing dag voor creatieve ondernemers en makers die willen groeien

ONLINE WORKSHOP

Mijn Vliegwiel naar Focus

Ben je creatieve ondernemer en heb je het gevoel dat je vaak maar wat doet? Is ondernemerschap niet met de paplepel ingegoten en stel je marketing vaak uit? Dan is deze workshop voor jou!

In deze workshop deel ik mijn vliegwiel achter het succes van Monsak. Ik leer je de 5 elementen die ervoor zorgen dat ik altijd weet waarop te focussen om strategisch te groeien met mijn creatieve bedrijf.

Na deze workshop is de ondernemer in je
wakker geschud en weet je wat prioriteit heeft zodat je kunt voorkomen op  terug in loondienst te moet.

DINSDAG 21 MEI 20.00-21.30 UUR

Margriet Meijer, business coach voor creatieve ondernemers in haar tassen atelier Monsak in Amsterdam

Merk je nu vaak dat je denkt..​

 Ik werk knoepertje hard, maar verdien te weinig geld om er volledig voor te gaan

• Ik heb geen kaas gegeten van ondernemerschap en m’n
zakelijke oog zit nog nog potdicht

• Ik sta 100% achter m’n werk, maar krijg knikkende knieën wanneer ik moet verkopen

• Stiekem weet ik niet precies welke strategische stappen ik NU moet zetten daadwerkelijk meer omzet te halen uit mijn creatieve bedrijf (aka, ik doe vaak maar wat)

Zou je dolgraag:

Creatieve & financiële vrijheid ervaren en zoveel mogelijk tijd achter je werkbank te zitten?

• In je beperkte tijd precies weten wat je moet doen om je bedrijf te laten groeien, zodat je minder energie & tijd kwijt bent aan zoeken wat werkt

• Met méér overtuiging op de zeepkist gaan staan?


Dan is deze workshop voor jou!

Deze collega makers gingen je voor:

Wil je ook leven van je passie?

Ik ben Margriet Meijer, eigenaresse van het tassen merk Monsak en fulltime maker.


Ik help collega’s die niet weten hoe ze een goedlopend bedrijf kunnen bouwen van hun passie, aan een simpel stappenplan waarmee ze met zelfvertrouwen & focus hun omzet laten groeien, zodat ze fulltime van hun zelfgemaakte producten gaan leven.

Ben jij dat, doen dan mee aan de gratis workshop. Hierin laat ik je in slechts 1,5 uur zien hoe jij ervoor zorgt dat je daadwerkelijk volgend jaar jouw loon dienstbaan opzegt’.

Nog meer reacties van collega makers:

Dit gaat mijn vliegwiel je opleveren:

MOTIVATIE

Het is niet jouw schuld. Je bent met ’n kluitje het veld ingestuurd. Door types die geen flauw idee hebben hoe ANDERS het is om je zelfgemaakte producten te verkopen. Ik wil je laten zien dat de oplossing voor je probleem binnen handbereik ligt, zodat je eindelijk weet hoe je voorbij de hobby status groeit.

 

VERLICHTING

Je stopt immens veel tijd in het bouwen aan je creatieve droom. Het is alleen niet te zien op je bankrekening. Waar gaat het mis? Ik vertel het je zodat jij volgend jaar je loondienst baan op kunt zeggen.

 

ERKENNING

Ik zie dat je keihard werkt. Ik weet hoe ingewikkeld is om je eigen werl aan de man te brengen. En daarom ga ik je het missende puzzelstukje geven zodat je beloond wordt voor alles wat je erin stopt. Nu ben jij aan de beurt!

 

BEVESTIGING

If not now, then when? Ik ga je uitdagen om je creatieve dromen niet langer uit te stellen. Je bent op het juiste pad. Je bent goed genoeg. Ik ga je een duwtje geven zodat jij jezelf & je ambitie serieus gaat nemen.

 

Na deze workshop:

• Weet je eindelijk waarom je soms door de bomen het bos niet meer ziet (en ik verklap je vast:  het is niet jouw schuld!)

• Heb je een stappenplan om volgend jaar uit loondienst te gaan

• Weet je eindelijk waarom de enorme hoeveelheid energie die je in je bedrijf stopt er niet uit komt

En wat je wél moet doen om te voorkomen dat je weer in loondienst terug moet

Lees wat je collega’s van de workshop vonden:

Deze workshop is alleen voor makers die:

• Al minstens 3 dagen in de week serieus bezig zijn met hun eigen bedrijf

• Achter hun eigen werk staan maar deze met méér overtuiging willen verkopen

• Razend ambitieus zijn, maar een groei strategie missen

• He-le-maal klaar zijn met hun uitstelgedrag en erkennen dat ze hulp nodig hebben

Ik werk(te) samen met:

Kom vooral NIET wanneer je denkt:

‘Ik vind het prima dat het bij een hobby blijft”


“Margriet, geef me de quick fix, dan hoef ik zelf niet het werk te doen”


“Ik vind mijn (parttime) baan nog hartstikke leuk en daar ga ik voorlopig niets aan veranderen”


“Ik ben nog niet begonnen met ondernemen”

Deze collega’s waren er eerder bij: