fbpx

Hoe het werkt:

Reacties op de Quiz

Ruben

“Bizar hoe spot on!”

Rik

“Verbijsterend treffend, veel aan gehad!”

Janneke

“Eerst dacht ik; dit ben ik niet. Toen ik doorlas herkende ik mij verrassend genoeg in bijna alles”

Diewertje

“Hebben wij elkaar al eens ontmoet ofzo? 😅, het is een beetje eng dat de uitslag mij zo goed omschrijft 😳🤯”

Sabine

“Ik was verrast door de uitkomst. Maar als ik even doorvoel herken ik mijzelf er stiekem wel in maar wilde het gewoon niet zien☺️. Maar nu het er is kan ik ermee aan de slag.”

Julien

“Duidelijk en herkenbaar profiel omschrijving. Fijn dat je tips meekrijgt waarmee je meteen mee aan de slag mag gaan!”

Irja

“Mijn eerste reactie was: “Ik koel, echt niet?!” Na de uitgebreide uitleg van Margriet begrijp ik beter waarom en herken ik me voor de volle 100%.
Ik ben al meer dan 5 jaar met persoonlijke ontwikkeling bezig én alleen al deze quiz heeft me weer nieuwe inzichten en tips gegeven, waar ik mee aan de slag kan.”

Natasja

“Het werd me duidelijk welk type ik ben maar wat mij het meest triggerde was dit: Met nieuwsgierigheid naar jezelf kijken zorgt dat je benieuwd raakt naar de denkwijze van je klant. Als je die doorkrijgt kun je op een dieper niveau bij ze aansluiten en ze motiveren bij je te blijven plakken (=kopen). Dit is precies waar ik tegenaan loop en waar Margriet meteen al met hele praktische en doordachte tips kwam waardoor ze mij direct op weg hielp.”

Welke type makers zijn er?

De Verlangende Maker

Je bent betrouwbaar, doet wat je belooft en je weet goed wat je zelf en wat anderen nodig hebben. Soms denk je dat je het niet alleen kunt maar vragen om hulp vind je lastig en het ontvangen van steun al helemaal.

Check of jij de Verlangende Maker bent👇🏽

De Dromerige Maker

Je bent een geniale denker met een heldere geest en visie. Soms is het een uitdaging om contact met je te krijgen..

Check of jij de Dromerige Maker bent👇🏽

De Koele Maker

Jij bent iemand die ziet wat nodig is om dingen rond te krijgen en je hebt veel dicipline. Er zit een sterk gevoel van trots in jou wat afstandelijk en koel over kan komen.

Check of jij de Koele Maker bent👇🏽

De Pleasende Maker

Je bent een warm, zonnig en zachtaardig persoon maar je kunt – met je brede glimlach – goed verbloemen wat er écht in je omgaat.

Check of jij de Pleasende Maker bent👇🏽