fbpx

Groepstraject

'n mojo reset voor Makers & Ontwerpers

Voel je ‘m ff niet meer? Is je (creatieve) vuurtje ver te zoeken en heb je een paar frisse ogen nodig die een nieuwe draai geven aan je creatieve onderneming. Dan is dit voor jou!

business_coach_voor_creatieve_ondernemers_amsterdam

Je bent 'n ondernemer van niks..

Tenminste, dat vertel je jezelf af en toe. Ik heb nieuws voor je: in mijn groepstraject ontdek je dat dit helemaal niet waar is.

Maken vind je 1000x leuker dan al die zakelijke ‘shit’. Maar je hebt een DROMEN. Al je hele leven. Je wilt je eigen atelier. Je wilt je spullen verkopen in waanzinnige conceptstores. Je wilt vette workshops geven

Om die dromen te verwezenlijken moet je méér leren over ondernemerschap. Dat hoef ik jou niet te vertellen. In dit groepstraject  ontdek je dat het veel simpeler is dan je denkt, zodat je het met 2 vingers in de neus kunt doen.

Ik ga je leren om:

 1. dmv mijn stappenplan méér geld te verdienen met je handen 
 2. om met overtuiging zichtbaar te durven zijn
 3. daardoor te verkopen aan je ideale klant
 4. en de ondernemer in je wakker te schudden

The magic is not in the work you are doing, it’s in the work you're avoiding

Je bent in beweging met je makers bedrijf. Maar ergens schuurt het…je wilt sneller groeien maar weet niet hoe.
Wat je wel weet: je wilt blijven maken, mensen blij maken met je creaties en je eigen agenda bepalen. Er mist alleen focus en structuur om daar te komen. Meestal doe je maar wat. 

Dit belemmert je in je creatieve vrijheid:

Dan is dit groepstraject wat je nu nodig hebt, lieve collega.

Leef van je passie Groepstraject

Binnen 3 maanden een stappenplan, zodat jij ’n goedlopend bedrijf van je passie kunt bouwen, zonder ads, funnels en valse 10K beloftes!

Dit groepstraject is voor keramisten, goudsmeden, tassen makers en alles daar tussenin. Ohja, digitale makers zijn net zo welkom. Is that you? En ben je klaar om de ondernemer in jezelf wakker te schudden?
Zonder advertenties, funnels & andere ongein.

In dit traject:

Weet je dat ik doodmoe word van je uitstelgedrag?

Elke keer als je denkt: nu ga ik ervoor, laat je je omlullen door je inner critic. Ik zou het fijn vinden als je die buiten de deur zet, met koffer en al. Dan kun je eindelijk doen waar je voor op aarde bent. Wat dat is? De wereld mooier maken met je waanzinnige talent, natuurlijk!

Dit groepstraject  gaat je zelfvertrouwen een gigantische boost geven. Het start allemaal bij jou. Je neemt jezelf elke dag mee in je bedrijf. Oók de kwetterende kwelgeesten die je klein houden. Zonde! Als jij niet sterk in je schoenen gaat staan, komen je creatieve dromen nooit en te nimmer van de grond. En dat willen we niet!

Nooit meer zeggen: 'morgen ga ik er écht voor'.

Ik begrijp de passie, de toewijding en de worstelingen die gepaard gaan met creatief ondernemerschap. Waarom? Omdat ik in jouw schoenen heb gestaan. Ik ben zelf 12 jaar ‘n succesvolle tassen maker en ken de hoogte- en dieptepunten van deze reis als geen ander.

Ik ben Margriet Meijer, en ik weet hoe je een merk van niets naar succes laat groeien. Ik heb een eigen atelier/winkel, leefde jarenlang fulltime van mijn tassen  en geef workshops. Tegenwoordig help ik mijn collega’s hetzelfde te bereiken.

 

Margriet Meijer werkt aan het makers huis, een framework om makers te helpen naar een succesvol bedrijf te groeien

Dit is waar ik creatieve medeondernemers mee help:

 → Ik geef je de juiste stappen waardoor je in een halve dag per week áán je bedrijf werken, je omzet verdubbeld, waardoor fulltime ondernemerschap óók voor jou mogelijk wordt.

→ Ik help je uit je creatieve bubbel en samen vinden we woorden voor je passie, waardoor je jezelf vol overtuiging aan marketing doet en je omzet stijgt

→ Ik schud de ondernemer in je wakker, waardoor je zakelijke zelfvertrouwen groeit, zodat je met focus & structuur de juiste stappen kunt zetten naar fulltime ondernemerschap

Doei Afleiding.

Hallo focus!

Deze collega makers zitten in lichting #1 :

review leef van je passie groepstraject Margriet Meijer Amsterdam
review leef van je passie groepstraject Margriet Meijer Amsterdam

Hier help ik je ook mee:

Collega's uit lichting #1:

review coaching traject voor creatieve ondernemers Paola

Teamwork makes the dream work

Margriet Meijer achter computer

Wil je weten of dit ook bij jouw fase past?

Laten we een belletje plannen en ik help je juiste keuze te maken. Trust me, ik geef je eerlijk advies. Als ik denk dat mijn groepstraject  – nu- niet bij je past hoor je dat ook.

Groepstraject

vanaf september
2900
 • 3 maanden samen bouwen aan een bedrijf die vrijheid oplevert, vanaf 17 september
 • In Groepsverband met 12 Collega Makers
 • Mijn bewezen Makers Huis Framework die me 6500 verkochte Monsak tassen opleverde als rode draad door het groepstraject heen (online lesprogramma twv €1297)
 • 3x Verzorgde Live Dag van 10.00-17.00
 • Tweemaandelijkse groepssessies voor vragen, focus & een stok achter de deur
 • 3x Verdiepende Online Gastlessen
 • 6 maanden toegang tot Online Lesprogramma (Makers Huis Template - 8 modules videolessen)
 • Betaal in termijnen mogelijk

Na dit groepstraject heb je:

Kortom, ik ga je volstoppen met vaardigheden, kennis en inzichten die je nodig hebt om je onderneming naar een hoger niveau te tillen, met groei in zichtbaarheid, omzet, zelfvertrouwen en efficiëntie. Dit zal je helpen om je creatieve onderneming met succes te laten groeien.

Dit je onder deze omzet grens, dan is dit je laatste kans om mee te doen.

houten plaat, investeren voor creatieve ondernemers met de 5 tips van Margriet Meijer
review coaching traject voor creatieve ondernemers Anja
review coaching traject voor creatieve ondernemers Martine
review leef van je passie groepstraject Margriet Meijer Amsterdam

Samen kom je verder dan alleen. Dat wéét je wel, maar toch heb je de stap nog niet gezet. Dit traject is wat je al die tijd zocht. Hoe ik dat weet? Omdat je nog nooit een groep vond waar je je zo thuis voelde als hier.

Niemand begrijpt jouw binnenwereld zo goed als een collega maker. Die hoef je niet uit te leggen hoe spannend het is om een prijskaart aan je creatieve uitspattingen te hangen. Die snapt die
onzichtbare navelstreng. En die kent de kwetterende kwelgeesten die je in de weg zitten net zo goed

Waarom je mee moet doen? Omdat je échte vrijheid uitstelt. En dat wringt. Daarom ben jij nu eens aan de beurt!

Dit traject is een fantastische combi van samen en alleen. Je eigen tempo en liften op de kracht van de groep. 

Op het programma staat:

3x verzorgde live dagen (vanaf sept)

2x per maand online groepssessie voor vragen en schop onder je kont 

Online lesprogramma

(8 video modules + werkboek)

3x verdiepende

online gastlessen

Na 3 maanden focus & structuur door giga simpel stappenplan

In groepsverband met

like minded collega’s

De gastlessen zijn van:

Financiële steun nodig?

Wil je dolgraag door mij gecoacht worden maar is je bankrekening nog niet toereikend? Check dan de Werktuig PPO, een subsidie die creatieve ondernemers helpt in hun professionele ontwikkeling.

review coaching traject voor creatieve ondernemers Asua
review coaching traject voor creatieve ondernemers Rachell
contact opnemen met Margriet meijer, business coach voor creatieve ondernemers amsterdam

Moe van goedbedoelde, maar tegenstrijdige adviezen?

Je bent hier met een reden. De adviezen die je kreeg kwamen niet van de juiste mensen. Ik ben je collega, we spreken dezelfde taal en ik weet precies hoe je wél voor elkaar krijgt wat je wil. Wil je checken of dit waar is?

Al 75+ van onze collega's werkte met 't Makers Huis stappenplan:

Video afspelen

Margriet is duidelijk, helder en weet de vinger op de zere plek te leggen. Ze schuurt, draait niet om de dingen heen dat is ook wat mij aantrok in haar manier van zijn/werken.

Video afspelen

Mega interessant! Ik kan het elke creatieve maker aanraden die een product in de markt wilt zetten. Het tips alles aan van het ondernemerschap gezien vanuit een creatieve maker.Margriet is ervaringsdeskundige en heeft mij in laten zien waarom ik maak en hoe het mij zo gelukkig maakt.

Video afspelen

Ik heb me zowel op persoonlijk als zakelijk vlak ontwikkeld. Margriet is een fijne, duidelijke coach die je door de training heen loodst. Ik ben zowel persoonlijk en als ondernemer gegroeid door de verkooptraining. Gun jezelf dit traject!

Margriet Meijer, coach voor creatieve vrouwelijke ondernemers

Waarom je mij wil als coach:

🙋🏻 Ik heb 12 jaar ervaring als succesvol tassenmaker
🙋🏻 We spreken daardoor dezelfde taal en ik ken je struggles
🙋🏻 Ik heb coaching tools om mindset werk met je te doen
🙋🏻 Ik haal je uit je blinde vlek & je makers bubbel 
🙋🏻 Ik juich je wél toe!
🙋🏻 Ik prik door je heen en lul niet met je mee en ik daag je uit omdat ik je potentie zie
🙋🏻 Ik help je te krijgen wat je verdient (geld/waardering/energie/liefde)
🙋🏻 Ik heb zakelijk inzicht, denk strategisch & commercieel
🙋🏻 Ik ben een ideeën kanon en stuur je richting kansen die jij laat liggen
🙋🏻 Ik voel precies aan wat je nodig hebt, ’n schop onder je kont of ’n aai over je bol
🙋🏻 Ik ben géén dikke, blanke, 50 jarige, stropdas dragende man of kennisproduct coach ben die je 10K per maand beloofd 💫

Ik heb 2 coaching accreditaties bij:

ABNLP-Logo-1
demakerscoach_cpion_accreditatie-

Door mijn kennis & ervaring ben ik veelgevraagd expert.

margriet meijer coachvoor creatieve ondernemers in amsterdam werkte met deze partners samen
Video afspelen

Veel - net niet - trainingen gedaan vóór deze. Ze waren nooit gericht op creatieve ondernemers. Deze wel! Echt een aanrader!

Video afspelen

Vind je het lastig om je producten te verkopen op een manier die dichtbij jezelf ligt? Werk met Margriet! In het Makers Huis zit een top framework in waarmee je veel makkelijker je content kunt schrijven & organisch kunt verkopen.

Video afspelen

Ik ben een eindeloze dromer. Door deze training heb ik geleerd concrete stappen & plannen te maken. Zoals prijs & aanbod. Gun jezelf deze training want je kunt er alleen maar beter van worden!

Waarom een groepstraject?

In de afgelopen 2 jaar heb ik meer dan 100 makers begeleid. Wat ze allemaal gemeen hebben is gebrek aan focus, vergelijkingsdrang en all-over-the-place’ness waardoor ze aan het einde vd dag weinig voldoening voelen. Helemaal niet gek. Creatief talent is nou eenmaal geen directe familie van ondernemerschap. Helaas is het niet helpend wanneer je een succesvol bedrijf wilt bouwen. Ondernemen is weten wie je bent, wat je wilt, hoe je er komt en hoe je niet afgeleid raakt onderweg. Een taaie klus in je uppie.

 

In dit traject houd ik je bij de les. Door regelmatig samen te komen blijf je op het juiste spoor, met je ogen strak op je (soms nog te smeden) doel. Zo raak je niet afgeleid en weet je welke actie je moet ondernemen om gestaag vooruit te komen. Ik ga je helpen om steady geld te verdienen met je makerschap door structuur aan te brengen in je bedrijf. Groeien is onmogelijk in je eentje. Je mag je trots of onzekerheid overboord gooien, die houdt je namelijk klein. Gun jezelf om hier doorheen te breken.

 

Ben je het meer dan zat om aan te rommelen in je eentje? Laten we het samen doen.

Margriet meijer, business coach voor creatieve ondernemers amsterdam

ff kennismaken?

Laten we een belletje plannen en ik help je juiste keuze te maken. Trust me, ik geef je eerlijk advies. Ook wanneer ik denk dat dit traject nog niet past bij je stadium.

Video afspelen

Margriet neemt je aan de hand mee in haar Makers Huis en leert je hoe je een fundament bouwt voor je bedrijf. Dit doet ze op een heldere, scherpe en humoristische manier. Het heeft me geholpen in anders denken en kijken naar hoeveel je waard bent. Iedereen die maker is kan hier ontzettend veel aan hebben!

Video afspelen

De training heeft me geholpen te achterhalen wat mijn drijfveren zijn en mijn bedrijf richting te geven. De community met collega;s vond ik super fijn. Ik ben niet de enige met struggles.

Video afspelen

Werken met Margriet is 'n mix tussen herkenning en praktische tips. Ze is een stok de deur en daardoor ga je doen ipv dat je in je hoofd blijft zitten. Heel fijn om van collega maker & ondernemer als Margriet te leren.

Ik ben 100% overtuigd van dit groepstraject en geef geld terug als je niet content bent. Gebruik de training 14 dagen, doe alle modules en ben je toch niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

Wat een mooie uitgebreid traject  heb je gemaakt! Echt de eerste die ik doe die echt van begin tot eind door het makersproces gaat, superwholesome, diepgravend maar ook richtend op dingen als hoe dit dan weer te implementeren in daily life. 

Dus mega grote chapeau daarvoor!

Dide
@demakerspodcast

Vóór het Makers Huis wist niet zo goed hoe ik mijn product moest verkopen, hoe ik dat het beste aan kon pakken. En ik vond verkopen ongemakkelijk.

Ik ben heel blij dat ik ben ingestapt bij Margriet. Ik heb zoveel geleerd en ga nog veel meer leren door alle tips die je hebt aangereikt.

Ik kan nu met veel meer zelfvertrouwen werken aan mijn bedrijf. Het schrijven van content is veel makkelijker, ik heb meer focus en weet welke volgende stappen ik moet gaan nemen om te komen waar ik wil.

Jolanda
@illustranda

Dit programma is een absolute meerwaarde als maker. Werken met het Makers Huis is overzichtelijk en hierdoor duidelijk in stappen te volgen. 

Vóór werken met Margriet zat ik met onzekerheden over het makerschap; zijn mijn producten wel de moeite waard, wil de klant mijn producten kopen? Zijn er niet teveel makers met leer? Hoe onderscheid ik mijzelf als maker en geloof ik dat?

Margriet brengt je terug naar de basis, geeft overzicht, leert jezelf als maker op waarde te schatten en dit uit te dragen met een goed verhaal! 

Daniëlle
@zebbags

Werken met het Makers Huis heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven in mijn makerschap. Nu durf ik beter op mijn gevoel te vertrouwen en mijn werk meer op waarde te schatten. En ik weet ook dat ik wat toe kan voegen aan de wereld met mijn producten.

De manier waarop het voorbij kwam past beter in mijn belevingswereld van creatief makerschap. Het was in ‘mijn taal’.

Marleen
@marleentekent

Veelgestelde vragen

Data worden later bekend gemaakt. Zet jezelf op de wachtlijst om op de hoogte te blijven.

Tijdens de groepssessies kun je vragen stellen, delen waar je tegenaan loopt en zet ik je aan tot actie. Zo leer je om met meer zelfvertrouwen en steun in beweging te blijven naar je stip op de horizon.

Online Gastlessen worden tzt bekend gemaakt.

Na de laatste live dag heb je nog 3 maanden toegang tot het online lesprogramma.

Er zijn geen rechten te verlenen aan deze data. Als er iets wijzigt ben je de eerste die het hoort.

Let op: dit is de laatste kans dat je als beginner (minder dan €2000 omzet per maand) in dit traject kunt stappen. Vanaf september scherp ik mijn deurbeleid aan.

→  Dit traject is voor serieuze & ambitieuze makers die al minstens 2 dagen in de week maken. 

→  Je weet dat je leergeld moet besteden om verder te komen. Je bent zover, dat geld regel je dan ook wel!

→  Eindelijk voel je dat het jouw tijd is, ’t stadium van uitstellen & miepen ben je voorbij

→  Je ziet in dat je wellicht vrij moet nemen om dit voor elkaar te krijgen, je bent commited naar jezelf dus dat fix je. Omdat je jezelf + dromen serieus neemt.


In elke fase is deze training interessant:

• de startfase: je verkoopt al een product maar je vindt het lastig om te verkopen en de juiste klant te vinden

• de groeifase: je bent al een tijd bezig maar je voelt dat er meer in jou en je label zit wat je – met hulp – naar buiten wil brengen

• de updatefase: je label is aan vernieuwing toe. Je doet al een tijd – met succes – hetzelfde maar het past niet meer bij je. Je merk/doelgroep/aanbod is aan een opfrisbeurt toe.


Twijfel je of je hiertussen past? Plan dan hier een belletje met mij.

Ja, JUIST!

Ben je een ondernemer die meer vanuit haar eigen natuurlijke genius wil ondernemen? Ben je dat geduw en trek zat? En spreekt het woord ‘moeiteloos’ je aan?

Vertrouw me dan als ik zeg: je hoeft nog niet te weten welke kant je op gaat. Dit ontstaan onderweg. Als je dit namelijk vanuit je hoofd probeert te bedenken doe je wat je altijd al deed. En je raadt het al: dan krijg je wat je altijd kreeg.

Laat je meenemen in dit programma naar een vorm van ondernemerschap die zich om JOU heen vouwt, in plaats van andersom. Dat is de enige manier om het vol te houden en een burnout te voorkomen.

Dit ligt er helemaal aan hoe ver je in je business bent. 

Heb je nog niet eerder aan je bedrijf gewerkt (ipv in je bedrijf) dan zul je echt tijd vrij moeten maken voor een goede basis. Ga je jaren plezier van hebben.

Heb je al over dingen nagedacht, zoals doelen of je droom? Dan ga je vlotter door de modules heen.

Ben je al een tijd bezig en heb je een opfrisser nodig? Dan weet ik zeker dat je er vlot doorheen gaat en met hernieuwde focus je merk kunt professionaliseren.

Ik zou je aanraden elke week één dag te reserveren voor zelfstudie.

Dit stappenplan heb ik zelf ontwikkeld toen ik wilde groeien met Monsak. Ik gooide er mijn commerciële ervaring uit de modewereld, marketingkennis uit mijn opleiding Fashion Management en alles wat ik in de praktijk leerde over sales in dit groeimodel. Het werkte als een trein voor mij (ik verkocht er 6500 zelfgemaakte tassen, 1200+ workshops en 750 accessoires mee) en ik bouwde een ijzersterk merk op waar ik fulltime van kan leven. 

Dit model heb ik omgezet in een online lesprogramma die als rode draad door dit groeiprogramma loopt. Voorheen heette dit de Makerpreneur & Verkooptraining. Hier lees je de ervaringen van makers die ermee werkte.

Dit is een groepsprogramma. Als dit een 1:1 programma was geweest had je het drievoudige betaald.

Je kunt me op elke moment dat we samenkomen vragen stellen. Maak hier gebruik van. Geen vraag is te gek. Je houdt jezelf klein door ze voor je te houden. Ik kan je alleen coachen als je om hulp vraagt. Dit kunt je doen tijdens de live dagen en in de tweemaandelijkse Checkin’s Wil je alleen met mij in één ruimte zitten en je vragen stellen? Dan zul je een losse coaching sessie moeten boeken. Dit bied ik bij hoge uitzondering aan, exclusief voor makers in Back to Basic.

Neen, zeker niet. Je kunt de checkin’s terugkijken dmv replay in de les omgeving.

Het is wel aan te raden aanwezig te zijn omdat je vragen kunt stellen aan Margriet en leert van je collega’s.

Zonde als je met zo’n programma meedoet maar geen prio kunt geven aan jezelf, Je zult af en toe vrij moeten nemen om aan je creatieve dromen te werken. Als dit teveel gevraagd is moet je jezelf afvragen of ondernemen echt bij je past,

Ik kan niet in je portemonnee kijken maar één ding is zeker: niets doen kost ook geld. It takes money to make money fellow maker! 

Zie de training als een investering in je droom, je leven en je bedrijf. Je bent niet voor niets op deze plek, als je het nu niet doet, wanneer dan? Als jij je schouders eronder zet, leert te geloven in je geweldige skill – en de waarde daarvan – dan weet ik zeker dat je deze investering terug gaat verdienen. Je gaat namelijk klanten aantrekken die gewillig hun beurs trekken voor je prachtige product.


Zakelijke – online- coaching is zakelijk aftrekbaar en de 21% btw hierop kun je terugkrijgen. Check bij je boekhouder hoe je dit verwerkt. En check je werkgever, wie weet hebben zij een persoonlijk ontwikkel potje.


Al gehoord van de deze subsidie? 

Heb je financiële steun nodig? Check dan snel deze subsidie.

Gefeliciteerd dat jij dit jezelf gunt. Je mag jezelf alleen afvragen hoe het komt dat je je business beslissingen laat afhangen van de mening van je partner. Jij bent de baas, waarom ben je anders voor jezelf begonnen? Jij maakt dus jij bepaald. Het enige wat jouw partner van jou nodig heeft om te horen is jouw besluitvaardigheid.

Dus zeg tegen die: ‘Ik heb dit traject en de hulp van Margriet nu nodig omdat ik wil leren van iemand die mij is voorgegaan en mij begrijpt, want alleen daarmee krijg ik rust omdat ik met meer zelfvertrouwen mijn zelfgemaakte producten verkoop en mijn omzet gaat stijgen. En dat is voor jou ook heel fijn toch, als ik volgend jaar zoveel geld verdien dat ik volledig bijdraag in onze maandelijkse kosten én dat terwijl ik ook nog uit loondienst ga.’

Hij/zij voelt hierdoor dat jij gaat staan als leider van je bedrijf en dat vertrouwen dat je uitstraalt, zorgt ervoor dat hij daardoor iets zegt in de trant van ‘ja het is ook inderdaad jouw beslissing’.

Je betaalt gelijk de eerste termijn. Vervolgens worden er elke 4 weken erna hetzelfde bedrag automatisch van je rekening afgetrokken. Je kunt zelf kiezen of je voor 3 of 6 termijnen gaat. Alle bedragen zijn excl BTW.

Ik ben 100% overtuigd van dit programma en weet zeker dat je er veel uit gaat halen. Is het lesprogramma niet wat je ervan verwacht dan kun je dit binnen 14 dagen na de eerste online groepssessie laten weten. Ik check of je alle video’s hebt bekeken en opdrachten in het werkboek hebt gedaan zodat ik weet dat je het een eerlijke kans hebt gegeven. Is dat het geval en je wilt nog steeds uit stappen kan dit. Heb je de live dag bijgewoond? Dan trek ik een vergoeding van €275 van je factuurbedrag af.

 

Margriet meijer, business coach voor creatieve ondernemers amsterdam

Even overleggen?

Je bent hier met een reden: het loopt niet zoals je hoopte. Het enige wat je tegenhoudt om je creatieve droom te volgen ben jij. Heb je een liefdevolle schop onder je kont (AKA toestemming) nodig?

Zeker een aanrader als je een creatieve maker bent en er voor wilt gaan dan geeft dit traject ’n boost op het gebied van creatief ondernemerschap, het stipt allerlei facetten aan binnen het ondernemerschap en vanuit de creatieve maker gedacht.

Ook leer je over jezelf, waarom je doet wat je doet en waarom dat zo belangrijk is.

Dorien
@gemaaktdoor

Door te werken met het huis heb ik meer zekerheid. Ook door de fellow-makers in de community, die ook vaak autodidact zijn.

Ik weet meer over mezelf, waarom ik iets doe en wat ik wil doen. Voor iedereen is een plekje in de markt en dat wat ik ben en maak is uniek mijn zelfvertrouwen heeft een driedubbele boost gekregen sinds het werken met Margriet!

Mieneke
@mienekekraaijeveld

Ik zou dit andere makers aanraden! Ik zou ze vertellen dat ze een groepstraject vinden dat niet over droge businessplannen gaat die je bij voorbaat al afschrikken maar dat je echt iets over jezelf en je eigen business leert.

Lydia
@lenskiandzomes

Ik zou werken met Margriet ABSOLUUT aan andere makers aanbevelen. Ze is super eerlijk, to the point en zegt waar het op staat. Ze weet de goede vragen te stellen en de pijnpunten eruit te filteren.

De vragen uit het Makers Huis  leveren heel veel inzichten (zowel voor jou als persoon als voor je bedrijf) en het is tof om te kunnen sparren met mede ondernemers.

Gemma
@dotsbygemma

Oók in jouw schuilt een ondernemer, zullen we die samen wakker schudden?

In de online modules leer je:

In deze module:

• Wáárom je dichtbij huis moet beginnen (je WHY)

• Ik laat je zien hoe je jouw eigen verhaal ombouwt tot een overtuigend verkoopverhaal.
• Eén speciaal aspect dat zorgt voor 50% van je succes

🎥  4 videolessen

🗒  3 werkboekopdrachten

In deze module:

• Neem je je creatieve spirit serieus genoeg?

• Hoe kom je uit de Arme Makers Loop?
• Hoe realiseer je een droombedrijf?


🎥  2 videolessen

🗒  3 werkboekopdrachten

In deze module:

• Hoe bouw je een betrouwbaar merk?
• Welke waarden onderscheiden jou van je concullega’s?
• Het geheim van een personal brand


🎥  2 videolessen

🗒  2 werkboekopdrachten

In deze module:

• Jij? Een probleem? Yes, you too! Ik help je hem te ontdekken
• Ik leer je hoe jouw historie je merkverhaal immens kan verdiepen en verrijken
• Een mayor ‘aha-moment’


🎥  3 videolessen
🗒  3 werkboekopdrachten

In deze module:

• Hoe zorg je dat je opvalt tussen de rest?

• Leer je een manier om meer te weten te komen over je klant
• De 3xS oefening die je veel tijd gaat besparen


🎥  3 videolessen

🗒  4 werkboekopdrachten

In deze module:

• Ja. Jij bepaalt. En je hoeft niet iedereen te pleasen
• Ik leer je hoe je een bizar loyale klant krijgt die jouw product op de juiste waarde kan inschatten
• Waar vind je die klant?


🎥  2 videolessen

🗒  3 werkboekopdrachten

In deze module:

• Ik leer je hoe je klanten aanspreekt en laat plakken
• Kloppen je huidige prijzen eigenlijk wel? 
• Wat is je sweet spot (zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk energie)?


🎥  2 videolessen

🗒  3 werkboekopdrachten

In deze module:

• Een ongekende tool om moeiteloze content uit je mouw te schudden

• Dé manier om je kop boven het maaiveld uit te steken op het abnormale drukke web
• Wat is jouw secret sauce? Wat maakt jou anders dan iedereen de jouw soort product verkoopt?


🎥  2 videolessen

🗒  3 werkboekopdrachten

Na jaren lang testen, experimenteren en bijschaven heb ik mijn ideale Marketing Kalender ontwikkeld.

It’s all yours baby!

 

💻 Spreadsheet via Google Drive

Bekijk de Masterclass en ik neem je mee in:


• Mijn formule om een eerlijke winstmarge te berekenen 

• De oefening die mijn mindset over geld verdienen compleet veranderde 

• Mijn methode om uit te rekenen wat ik moet verkopen en hoe ik dat ga bereiken 

• Vermijd deze 5 omzet killers wanneer je geld wil verdienen
• Hoe je focus houdt door korte en lange termijn doelen te stellen 

 

🎥  Replay Masterclass (1.5 uur)

In deze bonus laat ik je zien hoe ik authentiek verkoop via Email Marketing

 

1. Aantrekken: Wat is je boodschap? Waarom zouden mensen bij jou moeten zijn?

2. Prikkelen: Ik laat je zien hoe je zorgt dat ze zich aangesproken voelen en ook écht hun email achter laten. (8 freebie ideeën voor makers)

3. Verleiden: Hoe schrijf je emails die de lezer in beweging brengt omdat ze je leren kennen en je iets gunnen. (4 stappen naar actie)

4. Actie (in je kassa) : Hoe je zorgt dat je lezer zich aangesproken voelt en je product gaat kopen. Hiervoor geef ik je ook tips. (2 automation voorbeelden van Monsak)

 

🎥  Replay Masterclass (Ruim 1.5 uur)

🔥 8 freebie ideeën speciaal voor makers

🔥 2 voorbeeld automations van Monsak

Groepstraject

vanaf september
2900
 • 3 maanden samen bouwen aan een bedrijf die vrijheid oplevert, vanaf 17 september
 • In Groepsverband met 12 Collega Makers
 • Mijn bewezen Makers Huis Framework die me 6500 verkochte Monsak tassen opleverde als rode draad door het groepstraject heen (online lesprogramma twv €1297)
 • 3x Verzorgde Live Dag van 10.00-17.00
 • Tweemaandelijkse groepssessies voor vragen, focus & een stok achter de deur
 • 3x Verdiepende Online Gastlessen
 • 6 maanden toegang tot Online Lesprogramma (Makers Huis Template - 8 modules videolessen)
 • Betaal in termijnen mogelijk

De afgelopen tijd heb ik met veel plezier meegedaan aan het groepstraject van Margriet. Ze leert je in een sneltreinvaart je bedrijf een boost te geven. 

 

Het Makers Huis is een originele samenvatting van datgene dat je tijdens ’t programma hebt geleerd over jezelf en je bedrijf.

 

Ik kan niet wachten om alle learnings toe te gaan passen op Art Studio Jet!

Marielle
@artstudiojet

Ik voel me echt een ander mens door te werken met Margriet! Alsof de storm in mijn hoofd weggetrokken is en het zonnetje lekker is gaan schijnen 🙂

Ik heb absoluut meer zelfvertrouwen, ik trek me minder aan van meningen en heb weer zin om mijn bedrijf naar grotere hoogtes te brengen.

Dat laatste voelt ook echt haalbaar, in plaats van iets dat altijd een droom blijft. Ik onderneem nu voor mezelf en niet meer voor anderen.

Sophie
@zegmaarsoof

Vóórdat ik werkte met Margriet had ik vooral nood aan overzicht, structuur en een guide line in het maken van belangrijke beslissingen in mijn bedrijf. Ik deed veel en veel verschillende dingen maar miste soms het overzicht en het grote plaatje. En het waarom van alles wat ik deed.

Het Makers Huis zelf heeft geholpen een aantal dingen inzichtelijk te krijgen (mijn aanbod op scherp stellen, wat mijn energielekken zijn in mijn bedrijf, eerlijk naar mijn prijzen kijken) en ik heb wat stappen gezet in het helder krijgen van mijn makers verhaal. 

Voor mij was dit een tof en hands-on traject boordevol concrete aanknopingspunten. Het heeft me geholpen mijn bedrijf onder de loep te nemen en om meer zicht te krijgen op waar ik sta en waar ik heen wil. Fijn ook dat je extra geïnspireerd wordt in de checkin momenten online!

Roos
@studioroos_blijmakers

Margriet is direct, duidelijk en grappig.

 

Ze weet duidelijk waar zij voor staat. Ze kan je goed leren hoe je je product vanuit jezelf kunt verkopen.

Caroline
@studio_sparcle

I really liked the Makers Huis!

It helped me organise my thoughts and determine what it was that was important to me, as well as what I truly wanted to share with my audience.

Leaira
@votive.wares
Dit is Margriet Meijer, de Makers Coach die je helpt als creatieve ondernemer je eigen producten te verkopen

Twijfel je of dit voor jou is?

Laten we een belletje plannen en we overleggen of dit groepstraject nu de juiste stap voor je is.

ONLINE WORKSHOP

Mijn Vliegwiel naar Focus

DINSDAG 21 MEI – 20.00-21.30 UUR

vliegwiel naar focus, margriet meijer

Meer geld verdienen met je handen?

Ben je een Creatieve Maker of Ontwerper? Download dan mijn gratis stappenplan, waardoor jij óók fulltime kan leven van je passie.